Spil med!

trappesjov2

 

OBS: Denne side er for dig, der ikke har spillet med før og gerne vil kontaktes med information om kommende koncerter.

- Hvis du ved, du vil tilmelde dig MiVU, så gå direkte til MiVUs side ved at klikke her.

- Hvis du er blevet inviteret til at spille med i en OMV-koncertrække, så benyt linket i den invitation, du har modtaget.

 

 

Orkester MidtVest og MiVU optager nye musikere!

OMV besættes for et projekt ad gangen og MiVU besættes for en sæson ad gangen svarende til skoleåret. Hvis du gerne vil spille med, er det første, du skal gøre, at udfylde formularen nedenfor med oplysninger om dig selv. Har du spillet med tidligere og mangler information om kommende koncertrækker, så se OMV intra (kræver login) eller klik her for at kontakte os og indhente oplysninger.

Nytårskoncert (25).JPG

 

MiVU

MiVU er for børn og unge i alderen ca. 12-20 år. De fleste er elever på en musikskole i

Midt- og Vestjylland. Musikskolernes talentlinjeelever udgør en vigtig bestanddel af MiVUs besætning. Snak evt. med din musikskolelærer, om MiVU kunne være noget for dig!

 

Hvis er interesseret i at høre mere om MiVU kan du udfylde nedenstående formular med navn, instr. mm. Så vil du blive kontaktet. Du kan også ringe eller skrive til koordinator for MiVU, Mathias Myrthue Justesen, tlf. 22909015, mivu@omv.dk. Læs mere om MiVU her.

 

 

Orkester MidtVest Nytårskoncert26.JPG

Orkester MidtVest

Dygtige amatører kan spille med i Orkester MidtVest sammen med MGK-elever og andre musikskoleelever der nærmer sig MGK-niveau. Uddannede musikere medvirker som medspillende instruktører.

 

Interesserede bedes kontakte orkesterchef Niels Bastrup på tlf. 22306494, niels@omv.dk eller udfylde nedenstående formular med navn, instr. mm. Herefter vil du blive kontaktet.


Hvilke instrumenter spiller med i orkestret?

Orkestrene indeholder følgende instrumenter:

Træblæsere: Fløjte, obo, klarinet og fagot.

Messingblæsere: Horn, trompet, trombone og tuba.

Pauker og slagtøj af forskellig slag

Strygere: Violin, bratch, cello og kontrabas.

Harpe

 

Du er velkommen til at henvende dig uanset hvilket instrument, du spiller. Orkestret besættes fra projekt til projekt, så man forpligter sig kun på en koncertrække af gangen.

 

 


« Tilbage