Nytårskoncert med Sinne Eeg og Viggo Sommer

Viggo Sommer skal lede nytårskoncert i Hanstholm

Halvtreds musikere i Orkester MidtVest spiller de festlige toner, og Sinne Eeg synger - billetsalget begynder nu

 

Han kan frem til jul hver dag opleves - eller genopleves - i "The Julekalender" på TV2. Viggo Sommer er blevet landskendt og populær som en del af De Nattergale, og snart kan han ses og høres live i Hanstholm. Viggo Sommer er konferencier, når der lørdag den 29. januar er nytårskoncert i Hanstholm Hallen.

Arrangørerne garanterer en festlig eftermiddag. Champagnegaloppen og den anden sprudlende musik spilles af Orkester MidtVest. Med 50 musikere kan de få tonerne til at bruse.

Den unge sanger Sinne Eeg synger fra musicals og fra den danske sangskat. Det gør hun på sin helt egen måde med et tvist af også jazz. Hun er opvokset i Lemvig og nu i gang med en stor karriere.

Orkester MidtVest har aldrig tidligere spillet i Hanstholm. Orkestret har hjemsted i Holstebro, men samler musikere fra et stort geografisk område, blandt andet også Thy. Det består af en blanding af professionelle musikere, de dygtigste unge talenter og de allerbedste amatørmusikere.

Viggo Sommer fylder 54 dagen før koncerten i Hanstholm. Han er både musiker og komiker. Mange husker ham også som Finn Nissen i en anden julekalender på tv med De Nattergale - "CWC Canal

Wild Card".

Det er tolvte gang, Thys store nytårskoncert finder sted i Hanstholm Hallen. Interessen er stor hver gang, og derfor er billetsalget allerede begyndt.

- Her er en idé til en festlig julegave, foreslår Peter Brunse fra arrangørgruppen.

Bag nytårskoncerten står Borgerforeningen i Hanstholm, Hanstholm Musikskole, Hanstholm Friskole, Lions Club Hanstholm Teutonia og Hanstholm Rotary Klub.

Billetter sælges i alle afdelinger af Danske Bank og hos EDC Mæglerne i Storegade i Thisted.

Viggo_Sommer.jpg Sinne_Blue1.jpg CaspSchreiber.jpg

 

 


« Tilbage