MiVU efterår 2018

MiVU er et ambitiøst symfoniorkester for børn og unge i alderen ca. 12-20 år


KLIK HER for at komme direkte til tilmeldingsformularen - eller læs nedenfor

 

Efteråret 2018

Til efteråret skal MiVU give koncerter under ledelse af Christian Hørbov-Meier - både med Sigurd Barrett og alene.

Hvornår?

 • 22.-23. sep. på Skive Musikskole. Prøver i musikskolens Klassiske Sal. Overnatning på Skive Musikskole.

 • 5.-7. okt. i Holstebro med overnatning på Holstebro Musikskole. MiVU-indslag ved Sigurd Barrett-koncert fredag eftermiddag. Egen koncert søndag 7.okt. - sted endnu uvist.

 • Der kan evt. komme en koncert i den efterfølgende uge.

 

MiVU og Klassiske Dage
Weekenden 5.-7. okt. falder sammen med Holstebro musikfestival Klassiske Dage, som henter topsolister ind fra ind- og udland, og som gør en masse for at engagere børn og unge. Denne weekend vil udover koncerten med Sigurd og vores orkesterprøver også bestå af aktiviteter og hængen-ud en masse andre musikere, blandt andre Orkester MidtVest, der giver koncert 5. okt. om aftenen i Musikteatret Holstebro. Her vil der være fribilletter til alle i MiVU.

 

MiVU_DR_2017_1

 

Foråret 2019

Til foråret skal MiVU give koncert i DRs Koncerthus i København under Orkesterfestivalen.

 

Hvornår?

 • 1. orkesterweekend: 23.-24. februar

 • 2. orkesterweekend: 9.-10. marts

 • Orkesterfestivalen: søndag 17. marts: Der arrangeres transport med bus eller tog fra Viborg/Holstebro til København. Mulighed for at stige på undervejs.

 • Sæt også kryds i kalenderen 16. marts, da vi måske skal give koncert - evt. i København - denne dag.

Hvem kan deltage?

 • Unge i alderen ca. 12-20 år, som spiller et orkesterinstrument. Orkestret er åbent for alle uanset bopæl.

Hvor meget erfaring skal man have?

 • Du skal have modtaget undervisning i ca. fem år og kunne spille i tonearter med 3-4 fortegn, gerne mere. Blæsere skal selv kunne bære en stemme med rimelig sikkerhed i en sammenspilssituation.

 • Indenfor Suzuki-violin svarer det til hæfte 4 og opefter. Indenfor ABRSM-systemet svarer det til ca. grade 4-6 for strygere og 5-7 for blæsere.

Repertoiret bliver tilrettelagt, så det passer til den besætning, der kan formes af de tilmeldte. Eksempler på tidligere repertoire er bl.a. Ungarsk dans nr. 5 af Brahms, Schindlers Liste tema af J. Williams, Pavane af Fauré og Orientalsk Festmarch af Carl Nielsen. Hør smagsprøver på www.omv.dk under "Hør orkestrene".

Deltagergebyr

Deltagergebyret er 250 kr. for efterårsprojektet og 350 kr. for forårsprojektet. Beløbene opkræves nogle uger forud for hver projekt og går til dækning af kost, logi og transport til Kbh.

 

Tilmelding

 • Man tilmelder sig online på https://goo.gl/forms/7hxj0e5IUwIEhsC62. Tilmeldingsfristen er dog overskredet, så hvis du ønsker at deltage, så send først en mail til koordinator Mathias Justesen på mivu@omv.dk og spørg, om der er plads på dit instrument.

 • Vi opfordrer til, at man tilmelder sig begge projekter på én gang. Det skaber kontinuitet og sammenhold! Ved tilmelding klikker du af, om du tilmelder dig begge projekter eller blot ét af dem.

 • Ved for mange tilmeldinger på et enkelt instrument kan det være nødvendigt at afvise nogle. Her kigges der bl.a. på niveau/erfaring, dato for tilmelding og om man kan deltage i begge projekter. Om nødvendigt indkaldes der til prøvespil om pladserne.

 

Hør optagelser med MiVU

Ved koncerten i DRs koncertsal i marts '15 spillede MiVU bl.a. temaet fra Schindlers Liste af John Williams, Faures Pavane og Orientalsk Festmarch af Carl Nielsen. KLIK HER for at høre nogle af stykkerne og se nodeeksempler.

 

MiVUs Facebookgruppe kan du også se videoer med orkestret og holde dig opdateret om orkestrets aktiviteter.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du kontakte

 

MiVU koordinator

Mathias Myrthue Justesen

Tlf. 2290 9015

e-mail mivu@omv.dk

 

Orkesterchef

Niels Bastrup

Tlf. 2230 6494

e-mail niels@omv.dk

 

Sigurd Barrett gul


« Tilbage