Sidste nyt

18. februar 2010
Ny orkesterleder fundet

jeppe 002_low.jpgDet bliver den 33årige trompetist Jeppe Uggerhøj, der fremover skal sørge for levering af symfonisk musik i Midt- og Vestjylland.

Trods sin unge alder er det en yderst erfaren herre, der i forvejen er landsformand i orkesterforeningen DAO og leder af den fynske talentskole, et samarbejde mellem musikskoler, konservatorium og symfoniorkester. Jeppe er også en yderst aktiv trompetist, der for tiden bl.a. spiller med i Musikteatrets opsætning af Miss Saigon.

Jeppe Uggerhøj overtager ledelsen af orkestret efter dirigenten Flemming Vistisen, der har været orkestrets leder siden begyndelsen i 1993 da det hed Ringkjøbing Amts Symfoniorkester.

Orkestret har som et af de få tidligere amtsinstitutioner fået lov at beholde det gamle tilskud på kr. 825.000, der udgør grundstammen i orkestrets økonomi. Orkestret består af både elever, amatører og professionelle og har gennem årene givet en lang række koncerter i det midt- og vestjyske. Orkestret hører hjemme på Holstebro Musikskole.


Musikskoleleder Martin Gade udtaler:
"Vi er stolte af at kunne præsentere Orkester MidtVest´s nye administrator, Jeppe Uggerhøj, som vi har udvalgt blandt 21 velkvalificerede ansøgere. Jeppe har med en bred musikalsk og organisatorisk baggrund de allerbedste forudsætninger for at føre Orkester MidtVest videre med den høje kvalitet, orkestret er kendt for."

Orkestret spiller i marts måned en koncertrække med den unge Erik Jakobsson som dirigent og Christina Åstrand som violinsolist. Koncerterne finder sted i Lemvig, Struer og Holstebro.

Se mere om Jeppe her


« Tilbage