2012 Tang(O)rkesterMidtVest

Så er der tango!

Orkester MidtVest spiller i november 2012 tre koncerter med Paolo Russo og Francesco Cali under ledelse af dirigent Henrik Vagn Christensen.

Det bliver tre koncerter med både tango musik for bandeneon, klaver og symfoniorkester og klassiske værker for symfonirokestret alene.

 


Paolo Russo

Paolo Russo er født i Pescara i Italien men har siden 1996  boet i København. Han startede med at spille klaver da han var 9 år, men nåede at uddanne sig til arkitekt inden han endelig dedikerede al sin tid til musikken. Paolo Russo er uddannet i både klassisk og og rytmisk musik og har optrådt over hele Europa, Argentina, Uruguay, Brasilien, Thailand, Mozambique og Japan. Paolo Russo spiller både klaver og bandeneon og i koncerterne med Orkester MidtVest skal vi opleve ham på bandeneon i egne kompositioner.

http://www.paolorusso.com/


Francesco Cali er født i Catania i Italien, men har boet i København siden 2003.

Han er uddannet i klassisk komposition og klassisk klaver, men spiller og komponerer idag for vidt forskellige genrer. Francesco Cali spiller både klaver og akkordeon, men i koncerterne med Orkester MidtVest kommer vi mest til at opleve ham på klaver.

 

Francesco Cali


Henrik Vagn Christensen

Henrik Vagn Christensen er en meget alsidig dirigent med et repertoire, der spænder over symfonier, ny musik, opera og musicals - og balletten. Henrik Vagn Christensen anses som sin generations førende balletdirigent, og har været tilknyttet det Kgl. Teater i perioden 1996-2011. Fra 2012 Den Finske National Opera og Kungliga Operan i Stockholm, og fra 2013 også New York City Ballet, hvor han, som den første danske dirigent nogensinde, debuterer i et stort Balanchine program.

Det omfattende repertoire inkluderer også musik til TV og film. Senest "En Kongelig Affære" og "Dirch", samt aktuelt musikken til TV-serien "Danmark - kyst til kyst" - Alle indspillet med DR UnderholdningsOrkesteret. Det nære samarbejde med DR orkestrene kulminerer forløbig i uropførelsen af John Frandsens "Requiem" med DR SymfoniOrkesteret ved en Torsdagskoncert i 2013.


 

07.11.2012 Kl. 19.30 Multisalen Ringkøbing Skole, Rindumvej 1, 6950 Ringkøbing

08.11.2012 Kl. 19.30 Samlingssalen Ikast Brande Gymnasium, Bøgildvej 2, 7430 Ikast

09.11.2012 Kl. 19.30 Orkestersalen Holstebro, Bisgårdmark 16, 7500 Holstebro

 

Entré kr. 100

Billetter kan købes ved indgangen eller forudbestilles pr. mail: orkestermidtvest@gmail.com


« Tilbage